Takaisin alkuun


Aikaa on vierähtäny viikko, mutta pakko saada vielä viiminen blogiteksti valmiiksi! :D Miten tässäkin on jo menny viikko?! Hullua. Koko matkakin tuntuu kyllä niin ihan sellaselta sumuselta, että kävinkö oikeesti jossain? Olinko muka kaks viikkoo Tokiossa? Ihan kun oisin vaan nähny jonkun nopeen unen ja en ois oikeesti ollu yhtään missää D: koskaan ei oo jääny kyl tällasta fiilistä, ihan kummaa. Epätodellinen olo.

Mut tosiaan, sunnuntaina heräsin siinä neljän jälkeen, nukuin päälle kaks tuntia, mut olin ihmeen hereillä. Mulla oli hyvin aikaa aamulla, kuuden maissan lähdin kohti bussia. Otin limousine bussin takasin kentälle Prince Hotellin eestä. Hiton kallis, mut halpis bussit ei tosiaan ota kun yhden matkalaukun :( Joten pakko maksaa enemmän. Koska tein check innin lennolle vasta yöllä niin kaikki paikat oli melkein menny D: päädyin sit ikkunapaikalle, mihin en yleensä koskaan halua Finnairin uusien koneiden myötä, koska kaks ihmistä vieressä. No sainpahan pitkästä aikaa kattella maisemia koneesta. Tosin olin niin kuoleman väsyny et kun pääsin koneeseen aloin nuokkuun saman tien ja mulla ei oo mitään muistikuvaa esim. koneen turvallisuusohjeista.. :D hupsis. Sain onneks vähän nukuttua, jos sitä pinnallista unta voi siksi kutsua, ja tulin siihen tulokseen et noiden Finnairin uusien koneiden myötä en oo koskaan saanu nukuttua oikeestaan koneessa. Ne penkit on niin paskat, se asento jossa joutuu istuun on jotenkin ihan kummallinen ja niistä penkeistä mulla menee niskat aivan jumiin. Ikkunan vieressä sai onneks vähän nojailla siihen seinään niin sai vähän parempaa asentoa. Tuntuu et siinä penkillä täytyy istua jotenkin ihan hullusti kyyryssä ja niska huonossa asennossa.. inhottavaa kun vaihtuivat noin huonompaa, ennen en tajunnu et se johtuu niistä penkeistä, mut khyl.


 Vitsi kaipaan näitä maisemia! Ette tiedäkään.

 Muun aamupala.

 Oli pakko laittaa tää amain huppari lennolle.





 Viimiset maisemat Ikubukurosta.


Bussissa masentelin dadaroman ilmasta keikkaa, kuuntelin niitten tuotantoon repeatilla. Luin myöhemmin et sinne oli tullu todella paljon ihmisiä, ja jopa 200 ihmistä ei ollu mahtunu sisälle. Sillain helpottaa et ois ketuttanu jos ite ei ois mahtunu! Jotkut ihmiset oli kuulemma tilannu lippuja jopa postittamalla, eli ilmasen lipun postitse postikulujen hinnalla, en ees tienny et ne tarjos sellasta mahollisuutta. Kuinkahan paljon jo sitä kautta meni lippuja?


Lentokentältä bongasin VIIMEIN persikkan kitkatteja! Oon aina miettiny et kui sellasia ei oo?? Noita melooneja näin jo viime vuonna mut persikat oli uutuus ja nää oli oikeesti hyviä! Voin suositella. Tosi usein nää kitkatit ei oo kovin kummosia siis.. :D:D mut kun nään uuden maun jota en oo ennen maistanu mun aivot on vaan osta osta osta ja ostan.

Tää oli joku persikka pyree juoma.



Olin oikeesti niin väsyny sit koneessa ja nuokuin koko sen ajan kun kone valmistu ja rullaili kentällä, vähän väliä unissani nostin pääni takas ylös et apua, älä valahda toi viereisen jäbän syliin LOL Sit yritin pinnistellä olee hereillä et saisin pari maisema kuvaa, kun olin aivan varma et koko matka on pilvistä. Ja se oli niin tuskaa, mut onneks sen ajan kun noustiin ylös just ja just pysyin hereillä ja sain napattua pari kuvaa. Nuokuin aikalailla ruokaan asti ja sit katoin leffan ja taas sama. Ehkä otan jatkossa paikan kyllä ikkunalle, koska se on edes vähän niskaystävällisempi. Mun niskat oli kyl aivan paskana tän lennon jälkeen taas, en tajua kui ne penkit on nii huonot.




 Kotiin päästyä oli kyl väsyny ja seuraavakin päivä vielä aika uninen. Sain otettua vähän joistakin kamoista mitä ostin niin kuvia. Lähinnä keikkakamat, paidat ja chekit, taitaa olla jääny kuvaamatta kun vaatteet ootti pesua ja sit osa kuivumassa. Myös kaikista vaatteista ei oo kuvaa, mut muu sälä taitaa olla tässä. Eli vaatteet puuttuu aikalailla. Mut niistä aika hyvin laitoin jo kuvaa aiksemmin.




Flippasin ehkä vähän, vähän...




Tadah, ostin tän pyyhkeen. Tää on upee!



Ens vuonna taas uusiks, eiks nii?

M


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Xaaxaa & Amai bouryoku @ TSUTAYA O-WEST

RAZOR & lynch & Merry & DEZERT @ Zepp DiverCity